NL

Tarieven
alles op een rij


Met geestelijke begeleiding investeer je in zoiets essentieels als je eigen geestelijke gezondheid en ontwikkeling. Consistentie in afspreken is belangrijk om blijvende wellzijn en groei te faciliteren.

Tarieven Geestelijke Begeleiding

Mijn tarieven zijn inkomafhankelijk om onze werk samen betaalbaar te maken voor iedereen. Een kennismaking aanbieding (5 sessies voor de prijs van 4) bevorderd een sterk begin. In onze eerste sessie zullen we een tarief bespreken die geschikt is voor jouw inkom.

Betaling en Verzetten van afspraken

De betaling wordt op de dag van de afspraak verwacht, contant of via de bank. Als dit lastig wordt, neem dan zelf het initiatief om een alternatief plan te bespreken.

Tot 24 uur vóór de gemaakte afspraak kun je kosteloos de afspraak verzetten. Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden zullen in rekening worden gebracht, behalve als er sprake is van ziekte.

Tarieven zijn inclusief BTW.

Bankrekening en Registraties

Deeper Devotion Ministry
IBAN: NL77 INGB 0004 5519 11
BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel #: 34354380
BTW #: 223807515B01

Algemene Tarieven

Voor workshops, retraites en lezingen worden prijsafspraken op maat afgegeven, afhankelijk van locatie, grootte van de groep, duur en speciale wensen / aanpassingen van het materiaal. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.Links

Ga van Tarieven naar: