ENG

Aanmelden Stilteweekend
13-15 mei 2016


Registratie is nu open voor het stilteweekeind van 13-15 mei (Pinksterweekeind). Dit weekend wordt in het Engels gefeciliteerd, hoewel geestelijke begeleiding in beide talen aangeboden wordt.

Deel mee en geniet van lange uren in de liefdevolle nabijheid van Christus door te brengen.

Belangrijke details met betrekking tot je registratie:

  • Aanmeldingen worden definitief nadat de betaling van €180 ontvangen is. Overboekingen kunnen worden overgemaakt naar: Deeper Devotion Ministry, NL77 INGB 0004 5519 11.
  • Er is een maximum van 16 deelnemers per Stilteweekend. Wanneer je je hebt geregistreerd en onverhoopt niet kunt komen, dan horen we dat graag zo snel mogelijk zodat een ander de mogelijkheid krijgt om deel te nemen.
  • Restitutie bij annulering (minus €25,- registratiekosten) is mogelijk tot 16 dagen voor de retraite. Na deze datum is het niet mogelijk om jouw geld terug te storten tenzij er iemand is die in jouw plaats gaat, hoewel het verschuiven van de aanmelding naar een toekomstig weekend is wel mogelijk.
  • Dieetwensen ontvangen wij graag voor 29/04/16.
  • Zelf meenemen: Bijbel, dagboek, handdoek, beddengoed (ook te huren voor een extra €7), comfortabel kleding, wandelschoenen en pantoffels.
    Optioneel: schetsboek, 1 geestelijk boek

Getaway with God Registration

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Experienced
Somewhat experienced
Novice
English
Dutch
other
English
Dutch
You may place me in either.
from a friend
Google search
Navigators' Raster
I've participated before
I don't remember

Please enter the word that you see below.