ENG

Op zoek naar God-weet-wat
een stilte retraite
24-26 mei 2013, Maarsen


Stilte is zeldzaam. Onze drukke cultuur verhindert ons vaak om stil te zijn. En we beginnen de stilte te ontwijken of zelfs te vrezen. De meesten van ons zijn gewend geraakt aan drukke levens omgeven door een continue ruis. En velen van ons raken zich ervan bewust dat er iets wezenlijk ontbreekt en we zoeken naar meer - maar wat? Onszelf? Of misschien wel God?

Hoe ontmoedigend ook, we hebben allemaal stilte nodig. Wanneer we de stilte binnengaan, zien we dingen scherper. Wanneer we ruimte maken voor de stilte maken we ruimte voor onszelf. De stilte nodigt het onbekende, ongetemde, wilde, verlegen en ondoorgrondelijke uit - datgene wat zelden de kans heeft om in ons tevoorschijn te komen. De stilte zou ons kunnen leiden naar God-weet-wat…

Op-Zoek folder image

Op Zoek Naar God-weet­wat is een driedaagse retraite onder begeleiding en een kans om uit ons hectische leven te stappen, stilte te ervaren en op zoek te gaan naar God. Met deze retraite bij de prachtige Priorij Emmaus vlakbij Utrecht word je uitgenodigd om deel te nemen aan een experiment waar je geen spijt van zult krijgen. Naast de ervaring van stilte heb je de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving, te reflecteren, te experimenteren met gebed, eeuwenoude bijbelteksten te lezen en begrijpen, persoonlijke begeleiding te ontvangen en zelfs unieke monastieke bieren uit Europa te proeven.

Investeer in jezelf. Ga met ons mee voor drie dagen & twee nachten. Ontsnap uit de stad, geniet van de rust en ervaar een weekend speciaal geschikt voor hen die zoeken en weinig of geen religieuze ervaring of achtergrond hebben. Voor €150 (€125 voor studenten) ontvang je een comfortabel verblijf, alle maaltijden, een retraite onder begeleiding + materialen, persoonlijke begeleiding en de kans om te zoeken naar God- weet-wat.

Deze retraite wordt mogelijk gemaakt door Vineyard Amsterdam. Ik kijk er naar uit om als geestelijk begeleider deel te nemen in dit initiatief. Er is ruimte voor niet meer dan 10 deelnemers. Om te registreren of om meer informatie te ontvangen kun je mailen naar Mark Hage.

Comment

Comment while signed in to Facebook and you'll share this page with your network. Prefer another means? Share, email and print buttons are below in the page footer.Enjoy this Page?
Choose a button to add it to your favorite bookmarking service.