ENG

Geestelijke Vorming
Trainingen voor christelijke groei

Parijse bistro


Geestelijke vorming is een levenslang proces. Soms is het groei proces boeiend en mooi, dan weer moeilijk en uitdagend. Het kan heel waardevol zijn om je zo nu en dan te laten scherpen door anderen. De hoofddoel van Deeper Devotion is om geestelijke groei te stimuleren. Cursussen, workshops en retraites geven je nieuwe inzichten en energie voor het geestelijke groeiproces.

Stil Bij God

Een basis cursus in contemplatieve spiritualiteit, deelnemers van Stil Bij God leren zich laten rusten bij God en hun kennis over God te laten inzinken in het hart. Stil worden, Bijbels mediteren, listerend bidden en reflectieve geestelijke schrijven zijn geïntroduceerd en geoefend. Vanaf voorjaar 2013 wordt deze cursus in het Nederlands aangeboden. Read more...

Drawing Near

Een cursus over klassieke geestelijke oefeningen die eeuwen lang zijn gebruikt door Christenen die God meer en dieper wilden leren kennen. Door een mix van onderwijs, ervaringen en discussies ontdek je diverse manieren waarop je met God in contact kunt staan, waardoor je geestelijk leven wordt verrijkt. Oorspronkelijk een cursus van 3 maanden, dit materiaal kan in lengte en diepte aangepast worden. Read more...

Meer onderwerpen

Discernment: Deciding with God Een workshop ontwikkelt voor kerkleiders die Gods wil en leiding willen onderscheiden. Deze workshop is gebaseerd op Ernest Larkins definitie van onderscheidingsvermogen. De leerstijl in de workshop is interactief, praktisch, persoonlijk en uitdagend.

Tend Your Soul Leer een manier van leven te ontwikkelen die je in staat stelt om ‘de lange weg van geloof’ te nemen.

Soul Friendships Een introductie over hoe je bewuste vriendschappen kunt aangaan, die ervoor zorgen dat je leven nog beter op God is afgestemd.

The Transforming Path Er zal geen geestelijke verandering plaatsvinden als we het geloofsleven lukraak benaderen. Leer meer te begrijpen van de dynamiek van verandering en wat ons helpt om op het pad van groei te komen en te blijven.

Claiming Your True Identity in Christ Jezelf zien als een geliefd kind van God helpt om verkeerde overtuigingen over jezelf af te leggen en in de vrijheid te stappen. Zo kun je voluit leven vanuit je echte zelf.

The Way of the Worshipper Ontdek hoe je jouw aanbiddingsleven kunt verdiepen en uitbreiden buiten (gemeente)bijeenkomsten om. Dit onderwerp is waardevol voor aanbiddingsteams, maar in principe voor elke groep die beter wil leren aanbidden met hart, ziel en verstand.

Iets voor jullie?

Ieder onderwerp kan aangepast geworden aan specifieke behoeften van de groep en hun kennis en ervaring tot nu toe. Wil je een introductie avond over het onderwerp of een retraite waar jullie dieper kunnen induiken? Alles (bijna) is mogelijk.

Als deze gelegenheden je aanspreken, neem dan contact met mij op. Ik maak op basis van jullie aavraag een presentatie die speciaal aan de wensen van jullie groep wordt aangepast. Houd voor ogen dat de lezingen Engelstalig zijn. Bepaalde materialen zijn ook beschikbaar in het Nederlands.


Comment

Comment while signed in to Facebook and you'll share this page with your network. Prefer another means? Share, email and print buttons are below in the page footer.


Enjoy this Page?
Choose a button to add it to your favorite bookmarking service.