EN

Verlang je naar Geestelijke Groei?
Ontdek de mogelijkheden van geestelijke begeleiding


Geestelijke begeleiding bevordert geestelijke groei en een diepe relatie met God. De focus op spirituele ontwikkeling maakt geestelijke begeleiding ideaal voor diegenen die meer willen dan de status quo.

Geestelijke begeleiding overschreidt de grens van rationele kennis en leidt je naar een diepgeworteld, waarachtig en pragmatisch geloof. Je zult ontdekken wat je valkuilen zijn en welke dingen een hindernis vormen voor je ontwikkeling. Je leert eveneens de Bijbelse waarheid en genade hierop toe te passen.

Onze gesprekken bieden een veilige plaats om je vragen te stellen en om opheldering te zoeken over wat er binnen je geloofsleven speelt. De belofte dat we God steeds dieper mogen ervaren is de kern van geestelijke begeleiding.

Ben je klaar om doelgericht te worden in jouw geloofsleven en om een nieuwe uitdaging aan te gaan in jouw wandeling met God? Verlang je naar een geloof dat vrucht draagt? Wellicht herken je jezelf in enkele van deze uitspraken:

Aanknopingspunten voor
mensen die willen groeien

  • Ik verlang naar een diepere relatie met God en verdieping in mijn gebedsleven
  • Ik wil de ‘status quo’ in mijn spirituele leven doorbreken
  • Ik wil graag meer van Gods nabijheid kunnen ervaren en daarvoor open kunnen staan
  • Ik wil groeien in zelfbewustzijn en los komen van de dingen die me weerhouden werkelijk vrij te zijn
  • Ik ben bereid om spirituele gewoonten in mijn dagelijkse leven te incorporeren vanwege de vruchten die dat voort zal brengen
  • Ik wil Gods stem beter leren verstaan en afgestemd zijn op Zijn wil en plan voor mijn leven en mijn bediening

Als je jezelf herkent in de één of meer van de bovenstaande uitspraken, kan geestelijke begeleiding jou zeker helpen jouw doelen te bereiken. Jij bent de investering waard!

Contact

Geinteresseerd in geestelijke begeleiding? Neem dan contact met mij op of vul het inschrijfformulier in. Als Amsterdam te ver weg is voor een persoonlijk consult, overweeg dan online begeleiding.

Ga terug naar
Geestelijke begeleiding
Ga verder naar
Ik zoek
christelijke hulp
Ga verder naar
De voordelen van
begeleiding

Comment

Comment while signed in to Facebook and you'll share this page with your network. Prefer another means? Share, email and print buttons are below in the page footer.


Enjoy this Page?
Choose a button to add it to your favorite bookmarking service.