Eng

Mijn aanpak als geestelijk begeleidster
een blik op wat voor mij belangrijk is

Elizabeth de Smaele photo


Een geestelijk begeleidster heeft als primaire taak mensen te begeleiden in hun persoonlijke, spirituele ontwikkeling. Dit doe ik in een open en gastvrije omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Ik nodig je uit om te ontdekken hoe God al aan het werk is in jouw leven. Ik help je graag om te leren Gods stem te herkennen en steeds meer bewust en ontvankelijk van Hem te worden.

Onze sessies worden aangepast aan jouw unieke behoeften en ervaringen. Hierbij houd ik de volgende prioriteiten aan:


Mijn Visie

Om in een sfeer van genade te inspireren in de richting van persoonlijke en spirituele groei

Mijn Prioriteiten

  • Om bovenal een luisteraar te zijn. Ik streef ernaar een veilige omgeving te bieden waar ervaringen, vragen, geloof en worstelingen besproken kunnen worden.
  • Om een ontwikkeling te bevorderen in het herkennen en reageren op Gods stem. Gebed vormt een belangrijk onderwerp binnen onze gesprekken.
  • Het cultiveren van een groeiend besef van Gods aanwezigheid in de alledaagse momenten van het leven.
  • Het helpen herkennen van dingen die je geestelijke groei belemmeren en deze te genezen of op te lossen door ze in het licht van Gods waarachtigheid, genade en liefde te brengen.
  • Om je te bemoedigen en een honger voor God te ontwikkelen zodat je hem intentioneel en verwachtingsvol gaat zoeken, in de wetenschap dat Hij in je noden zal voorzien.
  • Het begeleiden in de ontwikkeling van spirituele disciplines die als instrumenten kunnen dienen in je transformatie.
  • Het helpen ontdekken van de schat aan christelijke spiritualiteit (de Bijbel, heilige geschriften en bezinningsliteratuur) om de ontwikkeling tot een authentiek, levend geloof te stimuleren.
  • Om alles wat je met mij bespreekt vertrouwelijk te behandelen volgens de ethische normen van mijn beroep.

Ik ben gecertificeerd als geestelijk begeleider binnen de christelijke traditie. Ik werk in Amstelveen. Elizabeth de Smaele


Ga terug naar
De voordelen van
geestelijke begeleiding
Ga verder naar
Wat te verwachten
van een gesprek

Comment

Comment while signed in to Facebook and you'll share this page with your network. Prefer another means? Share, email and print buttons are below in the page footer.


Enjoy this Page?
Choose a button to add it to your favorite bookmarking service.