ENG

Doelgericht vooruit
Bronnen voor een vruchtbaar resultaat
uit het begeleidingsproces


Het was een verstandig besluit om aan het geestelijk begeleidingsproces te beginnen. Hoe pluk je de meeste vruchten van deze ervaring? Hoe kunnen de gesprekken met je geestelijk begeleider een voortdurende bijdrage leveren aan jou leven?

Deze pagina verwijst je naar bronnen die helpen om doelgericht verder te gaan. Er zullen regelmatig nuttige links worden toegevoegd. De belangrijkste bronnen zijn al aanwezig, bijvoorbeeld bronnen die kunnen helpen bij zelfreflectie en om je voor te bereiden op onze sessies.

Voorbereiding op een gesprek
Neem voor onze sessies een uur de tijd voor zelfreflectie. Deze voorbereiding helpt om onze tijd zo goed mogelijk te benutten. Gebruik voor zelfreflectie een dagboek of gebruik de computer, wat jou het meest aanspreekt.
Zielsafstemming
Een proces dat je helpt om je spirituele doelen te bepalen en te bereiken. Zielsaftemming kan plaatsvinden binnen een enkele sessie of onderdeel zijn van een doorlopend begeleidingsproces.
Refresh your Soul
Schrijf je in voor de Deeper Devotion nieuwsbrief: een praktische en uitdagende manier om je aan te moedigen in je geloofsleven. Refresh your Soul biedt stimulerende inzichten en input voor jouw levensweg. Inschrijven.
Ga terug naar
Aan de slag
Ga naar
Afspreken
Enjoy this Page?
Choose a button to add it to your favorite bookmarking service.